Kopen

De zoektocht naar een nieuw huis is een leuk avontuur. Het allerbelangrijkst bij de aankoop van een nieuwe woning is dat u zich er thuis voelt. Een fijne plek om thuis te komen, of om op vrije dagen heerlijk te kunnen ontspannen. De plek en de omgeving van uw huis is hierbij ook van groot belang.

Bent u momenteel op zoek naar een nieuw huis? Het is mijn passie om u te helpen bij deze belangrijke beslissing in uw leven. Ik ben benieuwd hoe uw ideale woning eruit ziet. Om daarachter te komen, vraag ik u het woonwensenformulier in te vullen. Tijdens een kop koffie probeer ik me te verplaatsen in uw situatie, zodat ik gericht voor u op zoek kan gaan. 

Korte lijnen

Het vinden van de meest ideale woning is in deze tijd een mooie uitdaging. Korte lijnen zijn in dit proces nu extra belangrijk. Zodra ik tussen het huizenaanbod een interessante woning tegenkom, neem ik contact met u op om u te informeren over de bijzonderheden van de woning en de locatie.

In overleg maken we zo snel mogelijk een afspraak voor bezichtiging, zodat u de kans krijgt om te bekijken of deze woning uw thuis zou kunnen worden. Ik begeleid u bij bezichtigingen en geef advies over een reële koopprijs. Ook bij de onderhandelingen en alle andere aspecten die bij de aankoop afgehandeld moeten worden, sta ik voor u klaar.

MARIËTTE KEMME kent de regio, weet wat er te koop staat en adviseert u in het proces van aankoop. 

Neem contact op