Wie is

Mariëtte Kemme

Op het moment dat Mariëtte Kemme haar eigen makelaarskantoor in Bussum opende, ontdekte zij al snel: Dit is de beste stap die ik ooit heb gezet.

Naast makelaar is zij ook taxateur. Mariëtte heeft in deze dynamische sector helemaal haar draai gevonden. Mensen adviseren en begeleiden bij een belangrijke en emotionele beslissing in hun leven, de aan- of verkoop van een (t)huis, geeft haar veel energie.

Mariëtte is een geboren en getogen Hilversumse en goed op de hoogte van alles wat ‘t Gooi en omstreken te bieden heeft. Na de studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag kwam ze in de hotelwereld terecht. Met nog een tussenstap naar de accountancy, belandde Mariëtte ruim 20 jaar geleden uiteindelijk in de wereld van de makelaardij.

Mariëtte houdt ervan om mensen blij te maken en met elkaar te verbinden: Huizen hadden altijd al mijn interesse. Vijf jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen. Dat is de beste stap die ik ooit heb gezet!Een fijne woning is belangrijk. Het maakt niet uit of je jong bent of al ouder, of je woning groot is of juist klein. Je moet je er vooral happy voelen. In elke fase van je leven wil je graag een goed dak boven je hoofd in een omgeving waar je blij van wordt. Het leuke van mijn vak is, dat ik mensen kan helpen bij het vinden van een woning op een locatie waar ze zich echt THUIS voelen. En als dat lukt, is de missie voor beide partijen geslaagd.

Neem contact op